Дайджест

Збірник статей та матеріалів

четверг, 2 мая 2019 г.

Павло Гай-Нижник: Про блюдолиза Тараса Возняка

Т.Возняк: "Україна має бути зруйнована"; 
П.Гай-Нижник: " Ми йдемо по тебе, виродок, чекай... Хазяїн псів не береже!"

Хто читав потік гівна від вічного стукача і блюдолиза Тараса Возняка, що чомусь уявив себе кимось... То цей підар, прикриваюсь своїм батьком, як Медведчук, хоче позиціонувати і себе нібито інтелектуалом, бо сраколиз на кучмині гроші видавав " Ї"? А хто ця подоба інтелектуала: продажна курва без освіти,що виставляє себе публіцистом. а є слюсарем! Пане Возняк, зчешіть свій язик псячик для хазяїна, бо ти псом був і псом здохнеш, неук! Або не пиши дурні, хрунь галицький! Повій не пиздять, а старих повій, як ти стукач Возняк, ігнорують і попускають... Смерди сам собі... І віднині пий пиво і горілку вдома... Цьом тобі, чмо... Попустять тебе скоро, ліберало-стукач.... (перепрошую за "ліберо" (кожен має право на політичні погляди, тож: просто -- блюдолиз-стукач).
Це ти, блюдолиз, відмовляєш мені бути Українцем!? Ти -- вічний раб?! Мені!? Ссучена курва чоловічої подоби, попадись-но мені на очі!
Ти, чмо Возняк, мій народ називаєш конченим (так, вибір не найкращий), але гівно недовчене зачисляєш себе до інтелектуалів!? Ти хто такий!? Щоб таке писати про мою націю?! Чмо породажне! Ще хоч хтось з тобі подібних напише щось, що мій народ тупий (так, може вибір комусь не подобається), буде індивідуально вичеслений і покараний! Не той, хто проти, а той, хто опускає мою націю... Возняк, ти, ходяче тіло, написав: "Україна має бути зруйнована". Ми йдемо по тебе, виродок, чекай...
Пишіть дурню, ми записуємо ваші імена, виродки! Прийдемо до кожного, "шатуна"... Ви націоналісти? Ви -- пристосуванці! Хочете бачите реакцію націоналістів, возніки? Побачете! Ну, сміливці, давайте... І бережіть себе... Війна -- так війна! Тільки хазяїн псів не береже!
P.S. Я дуже перепрошую українську інтеліґенцію (і та, що була, і ту, що перевзулася), і ще більше інтелектуалів за стиль мого "еротичного" та "виважено-етичного" звернення до продажного чма... Вважайте, що я написав йому (і йому подібним) його ж мовою з попередженням... Дістали... Дістали рвати мою державу!

P.S.

Ірина Фаріон 
Гидотніша тварюка за цього квазімода хіба садовий.

Павло Гай-Нижник
 Зеленим розберемося окремо, але без цього гною! (чи як там правильно, ви - філолог), але писав навіть не як вчений, а як простий громадянин... Зеленого порвем, але спрочатку добєм цих псевдоотрутних нібипатріотів..

Ірина Фаріон
Абсолютно підтримую Вас. Це падло заслуговує не тільки на найбрутальнішу лексику, а на найвишуканіші форми гидування. Зрештою, як і кожен лібераст. А що воно знову блювануло?





Комментариев нет:

Отправить комментарий